Mamma Mia! - the movie

Igår som sagt så jag Mamma Mia! på bio. För 2 år sen var vi på musikalen i Stockholm och den var jättebra!
Men när man såg filmen visste man ju allt som skulle hända men det blev ju ändå en helt annan känsla än musikalen eftersom där är det ju bara en scen dom står på då.
Jag tyckte filmen var jättebra! Ungefär som jag tänkt mig. Det var bra skådespelare också och självklart bra musik.
Jag kom på för några dagar sen att en av papporna var
han som har varit med i de flesta James Bond - filmerna. Tyckte väl att jag kände igen honom. Svenske Stellan Skarsgård var ju också med i filmen och var en av papporna.
Vi köpte även cd-skivan med alla låtarna!



"Donna är en självständig ensamstående mamma som äger ett litet hotell på en av Greklands mest idylliska öar. Nu står hon i begrepp att släppa taget och dotter Sophie som bestämt sig för att gifta sig. Till Sophie bröllop har Donna bjudit in två av sina bästa väninnor - den praktiska och frispråkiga Rosie och den förmögna Tanya, som har många skilsmässor bakom sig. Som unga spelade de tre väninnorna i bandet Donna and the Dynamos. Också Sophie har bjudit tre gäster - men i hemlighet...

Sporrad av en längtan att få ledas fram till altaret av sin riktiga far, har Sophie bjudit in tre män ur Donnas förflutna, män som alla besökte detta paradis i Medelhavet tjugo år tidigare. Under 24 kaotiska, men ack så magiska timmar, kommer nya kärleksrelationer att uppstå och gamla åter knytas, på denna frodiga ö full av möjligheter."


    Den får 4/5 hallon. Kunde ha gett 5 kanske om jag inte sett musikalen, hade nog varit mer förväntansfull om jag inte sett musikalen. Filmen är helt klart sevärd och jag kommer se den igen :)


Kommentarer
Postat av: Lajn

jaha har mamma mia redan kommit, jag ska också se den på bio tror jag. Alla papporna känner man ju igen ;P Eller iaf jag. Den verkar så glad.

ÅH! Lycko dig som fått en systemkamera! Jag tyckte bilderna hade finare skärpa och läste sedan inlägget och såg att du fått en. Avundsjuk ;P

Postat av: Sandra

Såg också den på bio för ett tag sen, Älskar den!!

2008-08-07 @ 11:07:14
URL: http://frommyowneyes.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback